( GÜNCELLENDİ) E-İMZA YENİLEME VE SATIN ALMA İŞLEMLERİ HAKKINDA

Bilindiği üzere Türk Eczacıları Birliği güvenli  elektronik imzanın (E-İmza) uygun ve hızlı bir şekilde alınması için bir sözleşmeye imza atmıştır.

Özellikle ilaç dışı eczane ürünlerinin (Medikal malzemeler vb.) kurumlara fatura edilmesi için gerekli olan nitelikli elektronik sertifika + akıllı çubuktan oluşan e imza paketleri yine  3 yıllık geçerlilik ile toplu olarak odamız vasıtasıyla temin edilecektir.

Müracaatlar 23  Şubat 2016 Salı günü mesai saati bitimine kadar uzatılmıştır.

* Yeni E-imza paketi talebinde bulunmak isteyen meslektaşlarımız   KDV dahil 110  ,

*  Mevcut e-imzasını 3 yıl daha kullanmaya devam edecek olan meslektaşlarımız ise  KDV dahil 90   tutar karşılığında E-imza temini işlemlerini tamamlayabileceklerdir.

Ödeme için oda sekreteryalarımızı  veya aşağıda belirtmiş olduğumuz hesap numaralarını tercih edebilirsiniz.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunulur.

BANKA HESAP BİLGİLERİ:

Antalya İşbank Dokuma Şubesi

Hesap Adı: Antalya Eczacı Odası
Şube Kodu: 6214
Hesap Numarası: 90466

Iban No: TR 93 0006 4000 0016 2140 090466

NOT: Yatırılan tutarlara ilişkin dekontların açıklamalar kısmına eczane adı ve eczanenin bulunduğu ilçenin adının yazılması ve merkezde oda sekreteryalarına, ilçelerde ise ilçe temsilci(lik)lerine  teslim edilmesi gerekmektedir.

Makale Tarihi: 17.02.2016