( HATIRLATMA ) KÜTLE SETLERİNİN MEVZUATA UYGUN ŞEKİLDE TEMİN EDİLMESİ HAKKINDA

Bilindiği üzere eczanelerimizde majistral ilaç yapımında kullanılan terazilerin kalibrasyon işlemlerinin periyodik olarak yapılma zorunluluğu bulunmaktadır. Bununla birlikte ölçüm işlemi ve terazi kalibrasyonu işleminde kullanılmak üzere bulundurulması gereken Kütle Setleri’nin de mevzuata uygun olarak temin edilmesi ve kalibrasyon işleminden geçmesi gerekmektedir.

İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nün yaptığı denetimlerde; eczanelerde bulunan Kütle Setleri’nin  3516 Sayılı Yasa kapsamındaki mevzuata uygun olmadığı tespit edilmiş ve uygun kütle setlerinin bulunmaması halinde 1.674,00 TL idari para cezası yaptırımına neden olabileceği tarafımıza bildirilmiştir. Odamız konu ile ilgili çalışmalar yapmış, çeşitli üretici firmalardan teklifler almış ve neticede Göral Teknik isimli firma ile İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nün istediği kriterleri taşıyan Kütle Setleri’nin alımı konusunda bir anlaşma sağlanmıştır.

Kütle Setlerinin edinilmesi için 05.05.2015 mesai bitimine kadar  uzatılmış olup KDV dahil 110,00 TL bedelin aşağıda belirtilen Iban/hesap numarasına gönderilmesi gerekmektedir. (Ödemelerinizi merkez ve şube sekreteryalarına nakit olarak da yapabilirsiniz.)

Meslektaşlarımızın dikkatine önemle sunulur.

Not: Yatırılan tutarlara ilişkin dekontların açıklamalar kısmına eczane adı ve eczanenin bulunduğu ilçenin adının yazılması ve merkezde oda sekreteryalarına ilçelerde ise ilçe temsilci(lik)lerine  teslim edilmesi gerekmektedir.

BANKA HESAP BİLGİLERİ;

Antalya İşbank Dokuma Şubesi