05.10.2007 TARİHİNDE YAPILAN SGK ÖDEMELERİ HAKKINDA

05.10.2007 TARİHİNDE YAPILAN SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ÖDEMELERİNDE , ÖDENMEMİŞ FATURASI BULUNAN   MESLEKTAŞLARIMIZIN BUGÜN ( 09.10.2007 ) SAAT 16.00'YA  KADAR ODA SEKRETERYASINA ECZANE ADI , ECZACI ADI , ÖDENMEYEN FATURANIN DÖKÜM NUMARASI  VE SGK SİCİLLERİNİ BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR. ÖNEMLE DUYURULUR. ( TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ'NDEN KONU İLE İLGİLİ ODAMIZA GELEN YAZI AŞAĞIDA BİLGİLERİNİZE SUNULMAKTADIR.)

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA,

Birliğimize, SGK tarafından 05.10.2007 tarihinde eczacıların hesaplarına çıkarılan ödemelerin, bazı eczanelerin hesaplarına geçmediği   yönünde bildirimler yapılmaktadır.

Konu, tarafımızca Genel Müdürlüğe aktarılmış olup, konunun çözümü için Genel Müdürlük tarafından, ödeme alamayan eczanelerin isim ve şehir bilgilerine ihtiyaç duyulduğu bildirilmektedir.

Bu nedenle, söz  konusu mağduriyetlerin ivedilikle giderilmesi için bugün (08.10.2007) mesai bitimine kadar ödeme alamamış eczanelerin isimleri ve bulundukları şehirleri bilgilerinin tarafımıza ulaştırılmasını rica ederim.

Saygılarımla,

Ecz.Erdoğan Çolak