İstanbul Eczacı Odası tarafından odamıza gönderilen 02.06.2008 tarih , 4201 sayılı yazıya göre ;

Eczacılık mesleğinde geçmişten geleceğe mesleğin yaşanmışlıkları ile ilgili belgesel bir doküman oluşturmak ve mesleğin sanat aracılığı ile gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla İstanbul Eczacı Odası tarafından bir çalışma başlatıldığı ve bu çalışma kapsamında da  bölgemizde faaliyet gösteren meslektaşlarımızın  mesleğini icra ederlerken yaşadıkları anı ve öykülerinin , İstanbul Eczacı Odası tarafından oluşturulacak arşivde saklanacağı bildirilmektedir. Konu hakkında döküman göndermek isteyen meslektaşlarımız aşağıdaki e-mail adresine bilgi gönderebilirler. İlgilenen meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Makale Tarihi: 4.06.2008