2013 YILI OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL DUYURUSU HAKKINDA

SEVGİLİ MESLEKTAŞLARIM

6643 sayılı Türk Eczacılar Birliği Kanunu'nun 8.Maddesi gereği Antalya Eczacı Odası Seçimli Olağan Genel Kurulu belirtilen takvim dahilinde aşağıdaki  gündemle gerçekleşecektir.
            Meslektaşlarımızın katılımı önemle rica olunur.

Antalya Eczacı Odası
                                                                                              Başkanı
                                                                                    Ecz.Kerem ZABUN

SEÇİM TAKVİMİ

ÇOĞUNLUKLU GENEL KURUL

Tarih                                                    : 27 Eylül 2013   Cuma
Saat                                                      : 11:00
Yer                                                        : Antalya Eczacı Odası   MuratpaşaTemsilciliği (Meltem Büro)

ÇOĞUNLUKSUZ GENEL KURUL

Tarih                                                    :28 Eylül 2013   Cumartesi
Saat                                                      : 11:00
Yer                                                        : Crowne Plaza Otel (Gürsu Mah.Akdeniz Bulvarı No 304 )
                                                                  Konyaaltı /ANTALYA

SEÇİM

Tarih                                                    : 29 Eylül 2013   Pazar
Saat                                                      : 09:00 - 17:00
Yer                                                        : Antalya Eczacı Odası Muratpaşa Temsilciliği(Meltem Büro)

1-Açılış,Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
2-Divan Seçimi
3-Açılış Konuşması
4-Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun ve Mali Raporun Okunması
5-Denetleme Kurulu Raporunun Okunması
6-Raporlar Hakkında Görüşler
7-Yönetim Kurulu Faaliyet,Yönetim Kurulu Mali ve Denetleme Kurulu Raporlarının İbrası
8- Tahmini Bütçenin Sunumu ve Onaylanması
9-Dilek ve Temenniler
10-Kapanış

NOT : 6643 sayılı Türk Eczacılar Birliği Kanunu'nun 8.Maddesi gereği ;oda umumi heyetinin her nevi toplantılarına oda üyelerinin katılımları ve seçimli toplantılarda oy kullanmaları zorunludur.Geçerli bir mazereti olmaksızın umumi heyet toplantılarına katılmayanlar ve seçimli toplantılarda oy kullanmayanlar yıllık üye aidatı kadar para cezası ile cezalandırılırlar.

Makale Tarihi: 27.09.2013