2016 YILI SGK SÖZLEŞMELERİ HAKKINDA (19.01.2016)

2016 Yılı SGK Sözleşmeleri Odamıza gelmiş bulunmaktadır. Odamız aracılığı ile sözleşmelerini yenileyecek meslektaşlarımızın 23 Ocak 2016 Cumartesi günü  en geç saat 13:00 a kadar odamız sekreteryalarına aşağıdaki evraklarla beraber müracaat etmeleri gerekmektedir.

Bu tarihe kadar odamız aracılığıyla sözleşme yenileme işlemini yapamayan meslektaşlarımızın 01 Şubat 2016 tarihi mesai bitimine kadar SGK Antalya İl Müdürlüğü’ne bizzat müracaat etmeleri gerekmektedir.

Sözleşme Yenilemek İçin Gerekli Evraklar:

1- Sözleşme yenilemek için dilekçe, (Ek-1)

2- Bölge Eczacı Odasından onaylı sözleşme metni,

3- Eczacı odasından alınan yeni tarihli “Sözleşmeye Engel Yoktur” belgesi, (Odamız tarafından hazırlanacaktır.)

4- Örnekleme metodu ile inceleme istenmemesi halinde verilmesi gereken dilekçe, (Ek-2)

5-  Adres değişikliği olması halinde ruhsat fotokopisi,

NOT:

**Sözleşmeler 3 ay geçerli olup, meslektaşlarımıza ücretsiz olarak verilecektir.

**Hasılat Bilgi Formuna gerek yoktur. (SGK'ya daha önce ilettiğimiz 2014 yılı hasılat formları kullanılacaktır.)

**Sözleşme üzerindeki tarih kısmına "01.01.2016" yazılacaktır.

**İhtiyati tedbir kararı ile sözleşme yenileyecek olan meslektaşlarımızın ilgili mahkeme kararı ile birlikte Perge Merkez Şubemize müracaat etmeleri gerekmektedir.

**Meslektaşlarımızın sözleşme yenileme işlemi için  "1807.... ile başlayan SGK sicil numaralarını sözleşmenin sağ üst köşesine yazmaları ve sözleşmelerini güncel adres bilgilerine göre (Belediye’nin, eczanelerin bulunduğu cadde vaya sokak isimlerinde yada kapı numaralarında değişiklik yaptığı durumlar v.b) düzenlemeleri gerekmektedir.

EK-1 - Sözleşme Yenileme Dilekçesi için tıklayınız.

EK-2 - Örnekleme istenmemesi halinde düzenlenecek dilekçe için tıklayınız.

Makale Tarihi: 23.01.2016