ANKARA ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARI MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE

Ankara Üniversiteliler Derneği'nin 19 Temmuz 2013 tarih ve 264 sayılı kararı ile, Ankara Üniversiteliler Derneği Antalya Şubesi kurulacaktır. Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof.Dr.Günal Akbay, Başkan Yardımcıları Yekta Güngör Özden ve Prof.Dr.Metin Feyzioğu'dur. Bildiğiniz üzere, Sayın Prof.Dr.Günal Akbay, Üniversitesinin Rektörlüğü, Sayın Yekta Güngör Özden Anayasa Mahkemesi Başkanlığı, Sayın Prof.Dr.Metin Feyzioğlu da Ankara Barosu Başkanlığı görevlerini başarıyla yürütmüşlerdir. Sayın Feyzioğlu, halen Türkiye Barolar Birliği Başkanı'dır.

Derneği tanıtmak ve Antalya örgütlenmesini başlatacak aktif çalışma grubunu oluşturmak amacıyla Dernek Başkanı, Prof. Dr. Günal Akbay, bugün 22 EKİM 2013 Salı günü saat 17.00'de, Meltem mahallesinde bulunan Antalya Barosu Binası Barohan'ın 4. katında CMK Eğitim Merkezi'nde küçük bir tanışma toplantısı düzenlemiştir. Dernek kuruluş çalışmalarını yürütmek ve derneğin Antalya'da yapılacak olan tüm çalışma ve girişimlerini dernek adına gerçekleştirmek amacıyla "Dernek Temsilcisi" olarak görevlendirilen Av.Ali Çelik ve Ecz.Özlem M.Çölkesen'in irtibat numaraları aşağıdadır. Katılmak isteyen meslektaşlarımıza duyurulur.

Av.Ali Çelik : 0 532 2531056
Ecz.Özlem M.Çölkesen : 0533 5528931