Antalya Eczacı Odası Web Portalı Üye Giriş Ekranı Hakkında

Antalya Eczacı Odası web portalında aktif hale getirilen ÜYE GİRİŞ butonundan size özel nöbet istatistiklerine, tevzi reçete dağılımı istatistiklerine, kayıp-çalıntı reçete ihbarlarına, diğer duyuru ve etkinliklere ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı adı ve şifreleriniz email adreslerinize yönlendirilmiştir. Kullanıcı bilgileriniz ayrıca sms üzerinden de gönderilecektir. Gelen bilgileri kontrol etmeniz, email bilgilerinizde değişiklik var ise odamızdan güncellemeniz gerekmektedir. Sms ulaşmayan meslektaşlarımızında odamız şubelerini arayarak gerekli güncellemeleri yapmalarını rica ederiz.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunulur.

Not: Üye Girişi butonlarına web sitemizde sağ üst köşeden, mobilde ise sağ alt köşedeki kullanıcı ikonundan ulaşabilirsiniz.

Makale Tarihi: 4.08.2017