BIHAT 2012 FİTOTERAPİ, HOMEOPATİ VE AROMATERAPİ ÇALIŞTAYI HAKKINDA DUYURU !

13 Ekim 2012 tarihinde, Antalya Manavgat Örsem Tesislerinde  20. BİHAT toplantısını takiben, Türk Eczacıları Birliği ve Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından eczane eczacılarına yönelik bir çalıştay düzenlenmiştir.

Çalıştaya katılmak isteyen meslektaşlarımız için Antalya Eczacı Odası (Merkez şube) önünden sabah saat 08:00 ‘ da servis kaldırılacaktır. Aynı gün çalıştay bitiminde servisle Antalya Eczacı Odası’na dönüş sağlanacaktır. Servisimiz ile çalıştaya katılmak isteyen meslektaşlarımızın oda sekreteryalarına 12 Ekim 2012 Cuma günü saat 13:00'a kadar isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

NOT: Duyuruda belirtilen hesap numarasına ödeme yapılacağı gibi,çalıştaya giriş esnasındada kayıt ve ödeme yapılabilecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Makale Tarihi: 12.10.2012