ÇOK ÖNEMLİ

Sevgili Meslektaşlarımız

2008 yılı SGK sözleşme görüşmeleri TEB ve SGK arasında olumsuzlukla sonuçlanmak üzeredir.

Sözleşme hakkınızın yok olmaması için eczacıların ACİL olarak
2008 yılı sözleşmesini imzalayıp 30.07.2008 ve 31 07.2008 tarihleri mesai saati içinde eczacı odasına teslim etmesi gerekmektedir.

Kurum tarafından onaylanıp onaylanmayacağı belli olmayan bir sözleşmeye TEB tarafından belirlenen 500 YTL ücreti tahsil etmeyi doğru   bulmuyoruz. Tüm itirazlarımıza rağmen TEB tarafından belirlenen 500 YTL sözleşme ücretinde herhangi bir indirim yapılmamıştır.

Bu sözleşmenin kurum tarafından kabul edilip edilmeyeceği belli  olmadığı için SGK sözleşmesini size ücreti daha sonra tahsil edilmek üzere teslim edeceğiz.

Kurum tarafından size önerilebilecek olan ´e-sözleşme  ’nin mesleğimizin geleceğini karartacağını hatırlatarak itibar etmemenizi önemle hatırlatır,

Rica
ve saygılarımızı sunarız.