ECZANE DENETİMLERİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

Bilindiği üzere İEGM 'nin internet sitesi  www.iegm.gov.tr  üzerinden yayınlanan 09.02.2011 tarih ve " Eczane Denetimleri Hakkında İl Sağlık Müdürlüklerine Duyuru "başlıklı duyuru ile Eczane Denetimlerine İlişkin Denetim Formu güncellenmiştir.

Bu denetim formu ile eczanelerde yapılacak denetimlerde olması gereken majistral ilaç etiketlemede kullanılan kırmızı ve beyaz etiketler ile bir takım cihazların, araç ve gereçlerin temini için Eczacı Odamız EGAŞ Eczane Gereçleri A.Ş. ile temaslarda bulunmuş ve aşağıdaki ürünleri için fiyat teklifi almıştır.

Aşağıdaki ürünlere ihtiyacı olan meslektaşlarımızın Eczane Bilgi Formunu doldurmaları ve EGAŞ A.Ş. hesabına yatırmış oldukları bedellerin banka dekontlarının bir fotokopisi ile Eczacı Odamızın Merkez Şubesine ( Perge Bulvarı ) müracaat etmeleri gerekmektedir.

Almış olduğumuz teklifte KDV dahil fiyatlar aşağıdaki gibidir.

E-logo                           341 , 62 TL.
Tartı 100'lük                223,61 TL
Gram takımı 50 'lik     77,90 TL.
Isı - nem ölçer             25,00 TL.

Yeni Denetleme Formu ile eski denetleme formu arasındaki farklar aşağıda çıkarılmıştır.

Bilgilerinize önemle sunulur.

*  E-logo var mı ? ( 11. soru )

*  Eczane sahip ve mesul müdürüne ait Eczacılık Diploması eczanede görünür yerde asılı mı? ( 13. soru )<

Makale Tarihi: 5.05.2011