EK-4 SIRALI DAĞITIM SİSTEMİ KATILIM DİLEKÇESİ

2012 SGK  protokolünün 3.7 maddesi gereği Ek-4 de belirtilen reçete gruplarını  SGK Protokolünü imzalayan her eczacı karşılamayı kabul etmiş bulunmaktadır. Protokolün Ek-4/2 maddesinde belirtilen "sıralamaya girmek istemeyen eczacılar , Bölge Eczacı Odasına yazılı başvuruda bulunur"  hükmü gereği,  aşağıda listelenen  dağıtım sistemine dahil olan reçete grupları için, katılmak istemediğiniz reçete grubunun başında bulunan boşluğa el yazısı ile "katılmıyorum" yazılması gerekmektedir. Katılmak istediğiniz reçete grubunun yanına "(+)" işareti konulacaktır.

İletişim bilgilerini
 yazılı olarak Antalya Eczacı Odasına bildirme zorunluluğu vardır. İletişim bilgilerinde değişiklik olması halinde 3 gün içerisinde yazılı olarak bildirilmelidir.

Dilekçeler merkezde Eczacı Odasına, İlçelerde ilçe temsilciliklerine en geç
30 Mart 2012 Cuma akşamı mesai saati bitimine kadar teslim edilmelidir.

Makale Tarihi: 10.06.2012