ELEKTRONİK İMZA (E-İMZA) HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Bilindiği üzere Türk Eczacıları Birliği güvenli  elektronik imzanın (E-İmza) uygun ve hızlı bir şekilde alınması için bir sözleşmeye imza atmıştır.

Özellikle ilaç dışı eczane ürünlerinin (Medikal malzemeler vb.) kurumlara fatura edilmesi için gerekli olan güvenli elektronik imzanın eczacıya satış bedeli 3 yıllığına 110,00 TL olarak belirlenmiştir. 3 yıllık nitelikli elektronik sertifika + akıllı çubuktan oluşan e imza paketleri topluca odamız vasıtasıyla temin edilecektir.

Elektronik imza talebinde bulunacak  meslektaşlarımız eczacı odası sekreteryalarına bizzat müracaat edecek  ve kendilerine düzenlenecek olan başvuru formu / taahhütnameleri bizzat imzalayacak ve  nüfus cüzdanı fotokopilerini  taahhütnameye ekleyeceklerdir.

İmzalanan taahhütnameler ilgili firmaya odamız aracılıyla gönderilecek ve odamıza ulaşan paketler yine odamız sekreteryaların da eczacının bizzat ıslak imzası karşılığında ücreti tahsil edilmek suretiyle tutanakla teslim edilecektir.

Müracaatlar 8 Şubat 2013 Cuma günü Mesai saati bitimine kadar alınacaktır.

Meslektaşlarımızın bilgisine önemle duyurulur.

Makale Tarihi: 6.02.2013