İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİM DUYURUSU

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu konusunda daha önce odamızca duyurular yapılmış, bölge toplantıları gerçekleştirilmiş ve meslektaşlarımız adı geçen kanunun yükümlülükleri ile ilgili bilgilendirilmişlerdir.

Bu toplantı ve bilgilendirmelerde açıklandığı üzere Türk Eczacıları Birliği tarafından hayata geçirilmesi beklenen İş Sağlığı ve Güvenliği Personel Eğitimleri ile ilgili olarak tarafımıza bir yazı ulaşmıştır.

İlgili yazıya göre eğitime katılacak çalışanlarınızın kişi başına 25 (yirmibeş) TL ücretin belirtilen IBAN numarasına açıklamalar kısmına eğitime katılacak çalışanın adının ve soyadının yazılarak  yatırılması,

İŞBANK DOKUMA ŞUB.  ANTALYA
IBAN NO: TR46 0006 4000 0016 2140 0853 95

30 Eylül 2014 Salı günü mesai bitimine kadar eczane personellerinin aşağıda listelenen bilgilerinin Odamız sekreteryalarına ulaştırması gerekmektedir;

- TC Kimlik Numarası

- Adı Soyadı

- Görevi

- E-mail Adresi

- Cep Telefonu Numarası

Konu ile ilgili daha ayrıntılı bilgiye Türk Eczacıları Birliği'nin ekteki duyurusundan ulaşılabilecektir.

Meslektaşlarımızın dikkatine ve bilgisine önemle sunulur.

Makale Tarihi: 17.09.2014