MUAYENE ÜCRETLERİNİN ECZANELERDEN TAHSİLİNE KARŞI İMZA KAMPANYASI HAKKINDA

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA,

İlgi: 26.12.2008 tarih 36.A.00.04079 sayılı yazımız.

İlgide kayıtlı yazımız ile, bölgenizdeki tüm eczaneler aracılığıyla sigortalı ve hak sahiplerinden muayene ücretlerinin kaldırılması için imza toplanması istenerek örnek dilekçe metni yazımız ekinde gönderilmişti.

İzlenecek olan süreçte, muayene ücretleri konusunda halkın bilinçlendirilmesi adına, Birliğimiz tarafından el ilanları hazırlanmış olup, eczanelere gelen hastalara kolay bir şekilde ulaştırılmasının sağlanması için www.teb.org.tr ve www.mitinge.com adreslerine konulmuştur. Muayene ücreti konusunda güçlü bir kamuoyunun oluşturulması için, bu ilanın eczaneler tarafından çoğaltılarak muhakkak hastalara ulaştırılması gerekmektedir.

Bu itibarla, muayene ücretleri ile ilgili el ilanının ve hastalarımız tarafından, eczanelerde imzalanacak dilekçe örneğinin yer aldığı banner’ın, Odanız web sayfasında da kolay görünebilecek bir bölüme yerleştirilmesi, tüm üyelerimizin, konuyla ilgili etkin bir biçimde katkı sağlaması açısından oldukça önemlidir.

Üyelerimiz tarafından toplanarak, odalarınıza teslim edilecek imzalı dilekçe örneklerinin, 15.01.2008 tarihine kadar Birliğimize gönderilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinizi rica ederim.
Saygılarımla,

Ecz.Hilmi ŞENER

http://www.teb.org.tr/bildirimler11.pdf  ( Ayrıca oda sitemizde sağ tarafta muayene ücretleri ile ilgili bulunan banner yardımı ile de söz konusu el ilanı temin edilebilmektedir. )