SEVGİLİ MESLEKTAŞLARIMIZ

Sosyal Güvenlik Kurumunun Türk Eczacıları Birliği ile 16.12.2009 tarihinde göndermiş olduğu fesih ihbarnamesi üzerine;

Türkiye’de ve Antalya’da tüm meslektaşlarımızdan teker teker sözleşme yapılmayacağına dair taahhütname toplama işlemi başlatılmış ve şu an Türkiye’de % 90 Antalya’da ise % 95 civarında ( ulaşılamayan meslektaşlarımız da dahil )  katılım sağlanmıştır. 15.01.2010 tarihine kadar bu oranın % 100 seviyesine ulaşacağı şimdiden aşikardır.

Sosyal Güvenlik Kurumu bundan sonraki süreçte eczanelerimize sözleşmemizin fesih edildiğine dair ihbarnameler göndererek 16 Ocak 2010 tarihine kadar yeni bir sözleşmeye imza atmazsak ekranlarımızın kapatılacağını bildirecektir.

Sosyal Güvenlik Kurumu şu an dahi eczacıların tek yumruk halinde davranacağını örgütlülük bilincinin en üst düzeyde bulunduğu bir birlik ile karşı karşıya kaldığının farkında değildir.

Sosyal Güvenlik Kurumu bizlerle tek tek sözleşme imzalayamayacaktır.Hiç bir şey eczacı örgütlülüğünü kıramayacak ve meslek haklarımızı gasp edemeyecektir.

VATANDAŞ İLAÇSIZ ,

İLAÇ ECZACISIZ ,