TIBBİ MALZEME SATIŞ USTALIK BELGESİ EVRAK TESLİMİ SÜRESİ UZATILDI

Antalya Eczacı Odası ile T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık Eğitim Merkezi arasında yapılan protokolle medikal ürünlerin eczanelerde satılması hususunda olası yasal düzenlemelerle getirilebilecek mevzuat kısıtlamalarına engel olunmak amacı ile eczanelerimize Tıbbi Malzeme Satış Ustalık Belgesi düzenlenecektir. Konu ile ilgilenen tüm meslektaşlarımızın 06 Ağustos 2011 Cumartesi günü mesai bitimine ( saat 13.00 )  kadar  ekte istenilen belge ve T.C. Halk Bankası'na  yatırılan harç dekontu ile birlikte Antalya Eczacı Odası Merkez Büromuz ve Muratpaşa Temsilciliğimize başvurmaları rica olunur.

Amaç:Eczanelerimizden gerek ilaç beraberinde gerekse perakende olarak satışı yapılan enjektör,kelebek set,şurup kaşığı,şeker ölçüm stripi, pomad kutusu,tansiyon aleti,branül,protez,hasta alt bezi gibi daha birçok malzemenin bir ruhsat kapsamında satılması konusunda hazırlığı yapılan düzenlemelerden meslektaşlarımızın olumsuz etkilenmemesi amaçlı Satış belgesi düzenlenecektir.

Ek: 1. Sağlık Raporu (Aile hekimliklerinden alınan sağlık raporu)

2.Kimlik Fotokopisi

3.1 adet Fotoğraf

4.Diploma Fotokopisi

5. 30 TL harç yatacağı adres: T.C. Halk  Bankası 577 Sanayi Sitesi Şubesi

Hesap No: 16000079

İban No: TR 49 000 12 0095 77 000 16000079

( Dekontta eczacı adı ve TC kimlik numarası belirtilecektir.)

Makale Tarihi: 5.08.2011