11.TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ PROGRAMI (GÜNCELLENDİ)

11.TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ PROGRAMI

“Sağlıkta Değer, Sağlık Herşeye Değer” temasıyla düzenlediğimiz “11. Türkiye Eczacılık Kongresi”, bu yıl 18-21 Ekim 2012 tarihleri arasında Ankara Rixos Otel’de gerçekleştirilecek.

Kongre programında yer alan,

Yeni Anayasa Tartışmaları” başta olmak üzere, “Birleşmiş Milletler 2012 Kooperatifçilik Yılı Kapsamında, Kooperatif İşletmelerinin Sosyo-Ekonomik Alana Etkileri”, “İlaçta Reklam”, ”Geçmişten Günümüze Eczacı Kooperatiflerinin, Sağlık, İlaç ve Eczacılığa Kattığı Değerler ve Süreçteki Stratejileri”, “Sağlıktaki Global Bütçe Uygulamasının İlaç ve Eczacılığa Yansımaları”, “Yeni Yasal Düzenlemeler Işığında Eczacılık”, “Sunanlar ve Yararlananlar Perspektifinden Sağlık Hizmetlerinde İşbirliği” başlıklı panellerimizin yanı sıra,

“Sağlık ve İlaç Hukuku”, “Avrupa’da Eczacılık: Yeni Gelişmeler”, “Eczane Sağlık Ürünleri”, “Akılcı İlaç Kullanımı ve Klinik Eczacılık”, “Eczacılık Eğitiminde Gelişmeler ve Akreditasyon” ve “Serbest Bildiriler” oturumları gerçekleştirilecektir. Bunların dışında sosyal sorumluluk alanlarında da, çeşitli yardım kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarının sunumları ile sosyal hayatlarımızda çoğu zaman görmezden gelinen sorunlara dikkat çekmeyi hedefliyoruz.

11.Türkiye Eczacılık Kongresi ile ilgili ayrıntılı bilgi www.eczacilikkongresi.com sayfasında yer almaktadır.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ

11.10.2012 tarihinde Güncellenen Kongre Programı için tıklayınız