2009 YILI MALİYE-YEŞİL KART SÖZLEŞME FORMLARI HAKKINDA DUYURU

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Türk Eczacıları Birliği ile Maliye Bakanlığı arasında imzalanan 2009 Yılı Protokolünün 7.8 maddesi gereğince , eczaneler sözleşme yaparken 6643 sayılı Türk Eczacıları Birliği Kanununun 39 uncu maddesine dayanılarak TEB tarafından bastırılmış , bu protokole uygun “ Tip Sözleşmeleri” kullanacaktır.

Konsolide bütçeye tabi kurum ve kuruluşlar ile , yeşil kartlı hastaların ilaç temini için ilgili kurumlarla imzalanacak olan 2009 Yılı Maliye – Yeşil Kart Sözleşme Formlarının basımı tamamlanmış olup , sözleşme formlarının talepte bulunan Eczacı Odalarına gönderimine bugün itibari ile başlanmıştır.

Üyelerimiz 2009 Maliye- Yeşil Kart Sözleşme Formunu bağlı bulundukları Eczacı Odalarından 40 TL. karşılığında temin edebilecektir.

2009 Yılı Maliye Protokolünün 7.11 Maddesi gereğince, ilk defa sözleşme imzalayacak olanlar hariç, sözleşmelerin 15/03/2009 tarihine kadar yenilenmesi ve imzalanarak kurumlara teslim edilmesi gerekmektedir. Bu tarihe kadar sözleşme yapılmaması halinde ilgili eczacının sözleşmesi feshedilecektir.

Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla.

Makale Tarihi: 25.02.2009