2011 YILI SÖZLEŞMELERİ TALEP FORMU EKRANI HAKKINDA

 

Türk Eczacıları Birliği ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasında imzalanan “Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol” hükümleri gereğince 2011 yılı için sözleşme yenileme işlemleri Şubat ayı içerisinde tamamlanacaktır.

Sözleşme formları, 2010 senesinde olduğu gibi meslektaşlarımız tarafından protokolün 3.4 Maddesi uyarınca Kuruma uygulanacak ıskonto oranlarına göre kademeli olarak hazırlanmaktadır.

Internet sayfamızda (www.teb.org.tr) meslektaşlarımızın, 2010 yılı satış hasılatı (KDV hariç) bilgisi girişi ile sözleşme formu seçim işlemlerini yapmaları için “2011 Yılı Sözleşmeleri Talep Formu Ekranı” yayına alınmıştır.

T.C.Kimlik Numarası ve SGK Sicil Numarası bilgileri kullanılarak giriş yapılabilen şifre altındaki bu ekranda meslektaşlarımız 2010 yılına ait satış hasılatı (KDV hariç) bilgisini girecek ve sözleşme türlerinden hangilerini talep ettiklerini işaretleyeceklerdir.

Girilen bu bilgilere uygun olarak, sözleşme formları Bölge Eczacı Odalarına gönderilecektir.

Konu hakkında Bölge Eczacı Odalarına gerekli bilgilendirme yapılmış olup, 10.02.2011 Perşembe günü akşamına kadar 2011 Yılı Sözleşmeleri Talep Formu Ekranı’na bilgi girişinin yapılması gerekmektedir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

MERKEZ HEYETİ

2011 Yılı Sözleşmeleri Talep Formu ekranına http://www.teb.org.tr/teb/1x/index.php adresinden ulaşılabilmektedir.
 

Makale Tarihi: 10.02.2011
Görüntülenme: 833