2014 Yılı Milli Savunma Bakanlığı Sözleşmesi Hakkında

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Bilindiği üzere Sağlık yardımları Milli Savunma Bakanlığı tarafından karşılanan kişilerin, serbest eczanelerden ilaç ve provizyon sisteminde yer alan tıbbi malzemelerin teminine ilişkin usul ve esasları ile karşılıklı hak ve yükümlülüklerin belirlenmesi amacıyla anılan Bakanlık ile Birliğimiz arasında 19.04.2013 tarihinde ilk kez "Sağlık Giderleri Milli Savunma Bakanlığı Tarafından Karşılanan Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol" imzalanmıştır.

Protokolün 7.16. "Sözleşmeler her yıl Nisan ayının sonuna kadar imzalanarak Kuruma teslim edilecektir. Bu tarihe kadar sözleşme yapılmaması halinde eczacının mevcut sözleşmesi feshedilmiş sayılır" maddesine istinaden 2014 yılı sözleşme formları Birliğimiz tarafından bastırılmakta olup, sözleşme satış fiyatı 50 TL olarak devam edecektir. Sözleşme formları eczacı odalarının talepleri doğrultusunda 22.04.2014 Salı gününden itibaren odalara gönderilmeye başlanacaktır.

Bilgilerinizi saygılarımla rica ederim.

Uzm.Ecz.Harun KIZILAY

Makale Tarihi: 16.04.2014