39.BÜYÜK KONGRE KARARI GEREĞİ YARDIMLAŞMA SANDIĞI VE AİDAT BORCU ÖDEME İŞLEMLERİ HAKKINDA (19.12.2013 TARİHLİ DUYURU)

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

14-15-16-17 Kasım 2013 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilen Türk Eczacıları Birliği 39'uncu Olağan Büyük Kongre'sinde alınan "Eczacı odasına ve Türk Eczacıları Birliği Yardımlaşma Sandığı'na birikmiş aidat borçları olan eczacıların, söz konusu borçlarının tamamını 31.01.2014 tarihine kadar defaten ödemeleri halinde sadece bir kereye mahsus olmak üzere kendilerinden geçmiş döneme ilişkin olarak faiz alınmamasını, aksi takdirde ilgili eczacı odalarınca haklarında yasal işlem yapılmasına oybirliği ile karar verilmiştir." kararı gereğince, öncelikle Eczacı Bilgi Sistemi Üye İşlemleri sekmesine 39.Büyük Kongre Kararı Gereği Yardımlaşma Sandığı Borç Ödeme adlı bir bölüm eklenmiştir. İlgili bölümden ana paralar esas alınmak üzere faizsiz tahsilat yapılabilmektedir.

EBS’de yapılan kayıt işleminin ardından ekte bulunan formun (bu kapsamda kaydı yapılan eczacılar için) doldurulup onaylanarak Birliğimize gönderilmesi gerekmektedir.

Konunun üyelerinize duyurulmasını ve işlem takibinin yapılmasını saygılarımla rica ederim.

Uzm. Ecz. Harun KIZILAY

Üye Bilgi Formu için tıklayınız.

Makale Tarihi: 28.01.2014