5.ANTALYA SAĞLIK ZİRVESİ HAKKINDA DUYURU

Akdeniz Sağlık İşletmeleri Derneği ve Sağlık İşletmeleri Federasyonu işbirliği ile düzenlenen 5.Antalya Sağlık Zirvesi hakkında duyuru:

SAĞLIK SEKTÖRÜ  5. ANTALYA SAĞLIK ZİRVESİ’NDE BULUŞUYOR!..

Sağlık sektörünün tüm ayakları, 14–15–16 Aralık 2007’de Antalya’da buluşuyor.

Akdeniz Sağlık İşletmeleri Derneği ve Sağlık İşletmeleri Federasyonu işbirliği ile düzenlenen organizasyona Sağlık Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları, kamu hastanelerinin, üniversite hastanelerinin, özel sağlık sektörünün temsilcileri ve sağlıktaki sivil yapılanmaların üyeleri katılıyor.

14–15–16 Aralık 2007’de Lara Limak Otel’de gerçekleştirilecek zirvede sağlık sektörünün gündemindeki konular konuşulacak:

*      Tam Gün Yasası

*      Fark Ücretinin durumu

*      GSS - Genel Sağlık Sigortasında gelinen son nokta.

Bu üç konuda kamu, üniversite hastaneleri ve özel sektörün öneri, kaygı ve beklentilerinin tartışılacağı 5. Antalya Sağlık Zirvesine göstereceğiniz destek

Makale Tarihi: 27.11.2007