ABDİ İBRAHİM İLAÇ FİRMASININ TİCARİ İSKONTOLARLA İLGİLİ YAPMIŞ OLDUĞU DÜZENLEME HAKKINDA

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Abdi İbrahim İlaç Firması tarafından, 36 ürünlerinin satış koşullarında 02 Şubat 2011 tarihinden itibaren değişiklik yapılarak, ilaçlara uygulanan ticari iskontolar iptal edilmişti.

Bunun üzerine Abdi İbrahim İlaç Firması yetkilileri ile İlaçta Durum çalışmaları kapsamında yapılan görüşmelerde, sürece yönelik görüş, düşünce ve önerilerimiz kendileri ile paylaşılmış ve ticari iskontolarla ilgili yapılan değişikliğin iptal edilmesi istenmiştir.

Konuyla ilgili olarak, Abdi İbrahim İlaç Firması tarafından, 08.02.2011 tarihinde Birliğimize yapılan bildirim ile, ticari iskontosu iptal edilen 36 adet ürünün satış koşullarının Birliğimizin talebi doğrultusunda 08.02.2011 tarihinden itibaren eskiden olduğu şekliyle düzenlendiği, ticari iskonto iptallerinin geri alındığı bildirilmiştir.

Meslektaşlarımızın ticari faaliyetlerinin devamı noktasında hayati öneme sahip olan ilaç alım koşulları konusunda Birliğimizin çağrılarını dikkate alarak gerekli düzenlemeleri yapan ve bu suretle eczanelerimizle dayanışma içerisinde bulunan Abdi İbrahim İlaç Firmasına teşekkür eder, son günlerde, fiyat düşüşlerinden kaynaklı olarak firmaların ticari iskontolarda herhangi bir şekilde değişiklik yapmaları halinde, bu firmalara yönelik gerekli çalışmanın yapılabilmesi için [email protected] adresine acil olarak bildirim yapılması hususunda gereğini ve konunun üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla,

Ecz.Özgür ÖZEL