CEGEDIM İSİMLİ FİRMANIN ECZACILARIN E-POSTALARINA GÖNDERMİŞ OLDUĞU ANKET ÇALIŞMASI HAKKINDA

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Birliğimize Eczacı Odaları ve meslektaşlarımız tarafından yapılan bildirimler ile,

Eczacıların e-posta adreslerine Cegedim İş Çözümleri Araştırma ve Danışmanlık Tic. A.Ş. isimli bir firma tarafından e-posta gönderilerek, Cegedim Strategic Data çalışması adı altında ‘Eczacıların İlaç Sektörüne Bakış Açıları ve Beklentileri” konulu bir araştırma gerçekleştirildiği ve Eczacılardan anket doldurulmaları istendiği belirtilmektedir.

Söz konusu ‘Eczacıların İlaç Sektörüne Bakış Açıları ve Beklentileri” anket çalışması Birliğimizin bilgisi ve onayı dahilinde bir çalışma olmayıp, bu çalışmaya üyelerinizin katılmaması için ivedilikle gerekli bilgilendirmelerin yapılması ve konunun tüm üyelerinize duyurulması hususunda gereğini saygılarımla rica ederim.

Uzm.Ecz.Harun KIZILAY

Makale Tarihi: 14.02.2013