Eczacılara Özel Kart: Eczacı Kart Kullanıma Hazır

Türk Eczacıları Birliği üyeleri için özel bir sadakat kart platformu olan Eczacı Kart sistemini 15 Haziran 2016 tarihi itibari ile kullanıma açmış bulunmaktadır.

Kimlik kartı olarak kullanılabilecek TEB Eczacı Karta sahip üyeler, www.tebeczacikart.com web sitesinden kartlarını aktif hale getirebilmektedirler. Fiziksel ve sanal platformlarda satın alma esnasında üyelere çeşitli indirim fırsatları sunacak olan TEB Eczacı Kartlar manyetik, çipli ve kişiye özel resim fonksiyonlarına sahip olup ek kart tanımlaması yapılmasına da imkan tanınmaktadır.

Ecza depoları ve tedarikçiler ile yapılacak anlaşmalar ile entegre çalışacak bir sistem sayesinde kart sahibi üyeler, site üzerinden ürün siparişi verebilmekte, indirim fırsatlarını takip ederek, kampanyalardan faydalanabilmekte, ayrıca indirim anlaşması yapılan tedarikçilerden puan kazanarak tekrar satın almalarında puanlarını kullanabilmektedirler. Diğer taraftan web sitesinin ilanlar başlıklı ilgili bölümü aracılığı ile üye eczacılarımızın ev, araba gibi alım satımlarına ilişkin duyurularını meslektaşları ile paylaşabilmelerine imkan sağlanmaktadır.

Sınırlı sayıda tedarikçi ile deneme sürecine başlayan TEB Eczacı Kart'ın tedarikçilerle yapılan görüşmelerin sonuçlandırılması ile tedarikçi portföyünün günden güne artması planlanmaktadır.

Eczacı Kartı olmayan eczacılarımız, Eczacı Odaları ile bağlantı kurarak uygun boyutlarda vesikalık fotoğraflarının Eczacı Bilgi Sistemi'ne yüklenmesinden sonra aylık periyotlarla basılan kartlarını yine Eczacı Odalarımızdan temin edebilmektedirler.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

Makale Tarihi: 17.06.2016