ECZACILIK EĞİTİMİNDE YENİ HEDEF:AKREDİTASYON KONULU PROGRAM HAKKINDA

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Birliğimize Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından yapılan bildirimde,

Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Ulusal Eczacılık Eğitimi Akreditasyon Kurulu (ECZAK) işbirliği ile 15 Mayıs 2013 Çarşamba günü Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi, Kırmızı Salonda "Eczacılık Eğitiminde Yeni Hedef: Akreditasyon" başlıklı bir toplantı düzenleneceği belirtilmektedir.

Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nin ev sahipliğinde ve Birliğimizin katkılarıyla yapılacak olan toplantıda eczacılık lisans eğitiminin akreditasyonu ile ilgili tamamlanan ve devam etmekte olan çalışmalar ile yol haritaları konusunda bilgilendirmelerin yapılması ve tüm paydaşların görüş ve önerilerinin alınması hedeflenmektedir.

Toplantıya ilişkin bilgilendirme ekte yer almakta olup bilgilerinizi ve konunun tüm üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Uzm. Ecz. Harun KIZILAY

Program detayları için tıklayınız.

Makale Tarihi: 25.04.2013