EDAK ECZA KOOP'UN KURULUŞUNUN 30.YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

30 yıl önce ecza kooperatiflerini kuranlar belli bir sosyal sorumluluk anlayışı ve bilinciyle bu adımı attılar. İlacı bilen, üreten ve hastaya sunan ilacın gerçek sahipleri, ilacın olduğu her yerde olmalıydı.

Demokratik işletme kuruluşları olan ecza kooperatiflerimizin temelinde yatan dayanışma, demokrasi ve eşitlik gibi değerler, sadece kooperatif üyesi olan meslektaşlarımıza değil, olmayanlara da önemli katkılar sağlamıştır ve sağlamaya da devam etmektedir.

Mesleğimizde ekonomik sıkıntıların arttığı; dayanışmanın, birlik ve beraberliğin, her zamankinden daha çok önem kazandığı bu süreçte, tüm üyelerimizi kooperatif şemsiyesi altında yer almaya çağırıyor;  birlikte çalışmanın, üretmenin ve bu birliktelik ile her geçen gün daha da güçlenerek büyümenin gururu ile, EDAK Ecza Kooperatifinin, ortaklarının ve tüm çalışanlarının 30.kuruluş yıldönümünü kutluyoruz.

Makale Tarihi: 20.06.2009