FARMAINBOX ÜZERİNDEN REÇETE TEVZİ SİSTEMİNE GİRİŞLER 19.12.2011 PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR ERTELENMİŞTİR

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Türk Eczacıları Birliği tarafından Bölge Eczacı Odalarının kendi gereksinimlerine ve yapılarına uygun bir biçimde şekillendirebileceği yeni Reçete Tevzi Sistemi hazırlanmış ve pilot çalışmaları tamamlanarak tüm Bölge Eczacı Odalarımızın hizmetine sunulmuştur.

Bölge Eczacı Odalarımızın üye bilgilerini güncellemeleri ve üyelerimizin sisteme girişlerinde sorun yaşamamaları amacıyla FarmaInbox üzerinden Reçete Tevzi Sistemine girişleri, Bölge Eczacı Odalarımızın sistemde bulunan üye bilgilerini güncellemeleri için verilen süre 19.12.2011 Pazartesi tarihine kadar ertelenmiştir.

Yeni Reçete Tevzi Sistemi yönetimi Bölge Eczacı Odalarımız için hazırlamış olduğumuz yönetim paneli ile yapılmaktadır. Yönetim paneline www.teb.org.tr/recetetevzi  bağlantılı adresten hali hazırda kullanmakta olduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapabilirsiniz.

Oda yönetim panelinde yer alan üye bilgileri, hali hazırda kullanılan sistemdeki bilgilerdir. Üye bilgilerinizin güncellenmesi için ve üyelerinizin Tevzi sistemine girişlerinde mağduriyet yaşamaması amacıyla gönderilecek olan e-postadaki listeleri güncelleyerek 15.12.2011 Cuma akşamına kadar [email protected] e-posta adresine göndermeniz gerekmektedir. 15.12.2011 Cuma gününe kadar listelerin geri gönderilmemesi durumunda hali hazırda bulunan bilgiler ile üyeler sisteme kayıt edilecektir.

Yönetim paneli ekranlarından (www.teb.org.tr/recetetevzi) yapabileceğiniz işlemler şu şekildedir:

•Üye bilgilerinizi güncelleyebilir,

•Reçete tevzi bilgilerinizi düzenleyebilir (reçete tipleri (odalar kendi bölgesel işlemlerine göre revize edebilmektedirler),

•Limit belirleme ekranları (reçete tiplerine göre bölgesel olarak aylık limit belirlenebilmekte, belirlenen limitler doldurulduğu takdirde bir sonraki limit tutarlarından düşürülmektedir)

•Üyelerinizin geçmiş aya ait olan reçetelerinin her ayın kaçıncı gününe kadar girişlerini yapabileceklerine karar verebilirsiniz.

Kısa bir zaman içerisinde yönetim panelinden nöbetçi eczane modülü devreye alınacak ve tüm üyelerimizin nöbet bilgileri, bu modülde yer alan üye ve iletişim bilgileri kullanılacaktır.

Bilgilerinizi ve gereğini saygılarımla rica ederim.

Uzm.Ecz.Harun KIZILAY

Makale Tarihi: 30.11.2011