FARMAKOVİJİLANS KONULU EĞİTİCİ ECZACI EĞİTİMİ

Türk Eczacıları Birliği Farmakoekonomi Farmakoepidemiyoloji Farmakovijilans Araştırma Merkezi’nin TÜFAM ve Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi ortaklığında;  Serbest Eczacılara Yönelik Farmakovijilans Konulu Eğitici Eczacı Eğitimi’nin ikinci ayağı, 7-8 Mart 2009 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecektir. Eğitim sınırlı sayıda eczacının katılımına açıktır. Bu nedenle özellikle İstanbul ve yakın çevresindeki illerdeki eczacılarımızın, öncelikle kendi bölge eczacı odaları ile iletişime geçerek eğitime katılma taleplerini iletmeleri gerekmektedir. Ayrıca eğitim dahilinde eğitilecek eczacıların kendi bölgelerinde, diğer eczacıların farmakovijilans konusunda eğitimini planlamaları ve sürdürmeleri beklenmektedir.

Programın detayları daha sonra duyurulacaktır.

Bilgi için:
Sahra Daşdemir