İTHAL İLAÇ BİRİMİ SORGU EKRANI

36.A.00

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Bilindiği gibi, Birliğimiz bünyesinde faaliyet gösteren İktisadi İşletme (İthal İlaç Temin Birimi) ülkemizde ruhsatlı bulunmayan ilaçların, Sağlık Bakanlığı tarafından verilen özel izinle kişisel tedavi için yurtdışından temini hizmetini vermektedir.

İthal ilaç temini ile ilgili işlemlerin, reçete sahibi / hasta yakını tarafından internet üzerinden takip edilebilmesi için yürütülmekte olan çalışmalar tamamlanmış olup,  http://www.recete.org/?modul=online    linkinde  İthal İlaç Sorgu Ekranına reçete sahibinin T.C.Kimlik Numarası girilmek suretiyle, ithal ilaç işlem sürecinin takip edilebilmesi sağlanmıştır.

Reçete sahipleri ve hasta yakınlarının konu hakkında bilgilendirilmesi için, konunun tarafınızca üyelerinize duyurulmasını; ayrıca Birliğimiz web sayfasında bulunan İthal İlaç Sorgu Ekranı’na ait linkin Odanız web sayfasında da yer almasının sağlanmasını önemle rica ederim.

Saygılarımla,

Ecz.Hilmi ŞENER