KIZILAY’DAN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ'NE TEŞEKKÜR BELGESİ

İsrail'in, Filistin’nin Gazze Şeridi'ne 27 Aralıkta gerçekleştirdiği hava saldırısıyla başlayan insanlık dışı vahşetin ve katliamın açtığı yaraların biran önce sarılması için, Birliğimize bağlı 51 Eczacı Odasının ve üyelerimizin katkılarıyla yurt çapında bir yardım kampanyası başlatılmıştı.

Filistin Halkına Yardım Kampanyası çerçevesinde, acil ilaç listesinde bulunan 500.000 TL değerindeki ilaç ve sarf malzemesi, Filistin Gazze’ye gönderilmek üzere Kızılay’a teslim edildi.

Ayrıca Gazze’nin yeniden kurulmasına bir nebze katkı sağlamak üzere 51 Eczacı Odası’nın ve TEB Merkez Heyeti’nin katkılarıyla toplanan 100.000 TL’lik maddi yardım da Kızılay aracılığıyla bölgeye gönderildi.

Yardım kampanyası sürecinde işbirliği içinde olduğumuz Türkiye Kızılay Derneği tarafından Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti’ne bir teşekkür belgesi gönderilmiştir.

Bu teşekkür belgesinin onurunu, gerçek sahibi olan meslektaşlarımız ve Oda Yöneticilerimizle paylaşmaktan gurur duyarız.

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti

Teşekkür Belgesi