LAROXYL 10 MG 30 DRAJE VE LAROXYL 25 MG 40 DRAJE FİYATLARI İLE İLGİLİ SGK YA TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ TARAFINDAN YAPILAN BAŞVURU HAKKINDA

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA,

Laroxyl 10 mg 30 draje ve Laroxyl 25 mg 40 draje adlı ilaçların Medula Eczane Provizyon Sisteminde görünen fiyatlarının, dağıtım kanallarından eczanelere gelen fiyattan daha düşük olduğu konusunda Bölge Eczacı Odaları ve meslektaşlarımız tarafından Birliğimize bildirim yapılmıştır.

Konu hakkında Birliğimiz tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu’na başvuru yapılarak;

-Laroxyl 10 mg 30 draje ve Laroxyl 25 mg 40 draje adlı ilaçların fiyatlarının, Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 22.02.2011 geçerlilik tarihli tüm ilaç fiyat listesinde yer alan bilgiler doğrultusunda güncellenmesi talep edilmiştir.

Kurum tarafından yapılan çalışma sonucunda, bugün (23.02.2011) Medula Provizyon Sisteminde fiyatların güncellendiği bilgisi alınmıştır.

Bilgilerinizi rica ederim.

Saygılarımla,