MEDULA ECZANE PROVİZYON SİSTEMİNDE YAŞANAN SORUNLAR HAKKINDA

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Sosyal Güvenlik Kurumu MEDULA Eczane Provizyon Sistemi’ne giriş işlemlerinde yaşanan sorun ilgili olarak Kurum yetkilileri ile yapılan görüşmelerde, yaşanan sorunun İlaç Takip Sistemi üzerinde yapılan bir çalışmanın, Medula Eczane Provizyon Sistemi ile ilgili bağlantıları da etkilemesinden kaynaklandığı ve bu nedenle sisteme giriş yapılamadığı bildirilmiştir.

Ancak, İlaç Takip Sistemi ile ilgili çalışmanın tamamlanması sonrasında da Medula Eczane Provizyon Sistemine girişte yaşanan sorunun devam ettiğinin Bölge Eczacı Odaları ve meslektaşlarımız tarafından Birliğimiz bildirilmesi üzerine, konu hakkında Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Yazılımları Dairesinden bilgi istenmiş, Daire Başkanlığının sistemde yaşanan soru giderme konusunda çalışmalarını sürdürdüğü bilgisi alınmıştır.

Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla,

Ecz.Özgür ÖZEL