MEDULA ECZANE PROVİZYON SİSTEMİNE REÇETE GİRİŞİNDE KARŞILAŞILAN SORUNLAR HAKKINDA SOSYAL GÜVENLİK KURUMU TARAFINDAN VERİLEN BİLGİLER

27.02.2010 tarihli duyurumuz ile, 01.03.2010 tarihinden itibaren devreye alınacak olan MEDULA-Reçete Provizyon sistemi ile ilgili olarak, meslektaşlarımızın Kuruma bildirimde bulunmak istedikleri konuları [email protected] adresine gönderebilecekleri bildirilmiştir.

01.03.2010 tarihinden itibaren MEDULA-Reçete Provizyon sistemi ile ilgili olarak
[email protected] adresine ulaşan e-postalar ve sözlü bildirimler konularına göre ayrılmış ve Kurum yetkililerine iletilmiştir.

MEDULA – Reçete Provizyon Sistemi uygulamaları ile ilgili olarak Birliğimizce yapılan bildirimlere Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilileri tarafından verilen cevaplar,

• Sistemle ilgili sorular ve açıklamalar
• İlaçlarla ilgili sorular ve açıklamalar

Başlıkları altında toplanmış olup duyurumuz ekinde tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunulmaktadır.

8 Mart 2010 tarihinde Birliğimize ulaşan cevaplar ekli dosyalarda yer almaktadır.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Önceki tarihlerde yayımlanan sorular ve açıklamalara ait dosyalara http://www.recete.org/?modul=haberdetay&id=1175938 linkinden ulaşabilirsiniz.

İlaçlarla ilgili sorular ve açıklamalar-3        Excel
Sistemle ilgili sorular ve açıklamalar-2        Excel