MEDULA-REÇETE PROVİZYON SİSTEMİ'NİN DEVREYE ALINIŞ TARİHİNİN ERTELENMESİ KONUSUNDA SOSYAL GÜVENLİK KURUMUNA T.E.B. TARAFINDAN YAPILAN BAŞVURU

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından 25.02.2010 tarihli duyuruları ile,  yayımlanan yeni MEDULA-Reçete Provizyon Sisteminin duyuru ile 01.03.2010 tarihi itibariyle devreye alınacağı bildirilmiş,

MEDULA-Reçete Provizyon Sistemi ile ilgili olarak 26.02.2010 tarihinde Birliğimiz ile Kurum  yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirilen görüşme sonrasında,  sistemin mevcut haliyle devreye girmesi halinde, eczanelerde reçete karşılanması ve ilaç temin hizmetinin verilmesi sırasında sorun ve aksaklıklarla  karşılaşılacağı görüldüğünden, Sosyal Güvenlik Kurumu’na yapılan başvurumuz ile Medula-Reçete Provizyon sistemine geçişin; bu sorunların giderilmesi sonrasındaki bir tarihe ertelenmesi talep edilmiştir.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'na başvuru yazımız için tıklayınız

Makale Tarihi: 2.03.2010