MEDULADA FATURA SONLANDIRMA İŞLEMLERİNE UYGULANAN SAAT KISITLAMASININ KALDIRILMASI HAKKINDA

Medula Eczane Sisteminde, fatura dökümü alma işleminin yalnızca belli saatlerde yapılabilmesi ile ilgili olarak eczacılarımızdan gelen başvurular doğrultusunda, Birliğimiz tarafından Sosyal Güvenlik Kurumundan saat kısıtlamasının kaldırılması talep edilmiştir.

Kurumla yapılan görüşmeler sonucunda SGK tarafından Medula’da düzenleme yapılmış olup, sistem, 29.12.2015 tarihinden itibaren, fatura sonlandırma ve döküm alma işlemine yalnızca öğlen 10:00-12:00 saatleri arasında kapalı olacaktır.

Meslektaşlarımız, fatura sonlandırma ve döküm alma işlemlerini, 10:00-12:00 saatleri arası hariç olmak üzere günün tüm saatlerinde yapabilecektir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

MERKEZ HEYETi

Makale Tarihi: 29.12.2015