MUSTAFA NEVZAT İLAÇ FİRMASININ VADE VE TİCARİ İSKONTOLARLA İLGİLİ YAPMIŞ OLDUĞU DÜZENLEMELER

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

İlaç alım koşullarıyla ilgili, Servier, Merck Sharp&Dohme İlaçları Ltd.Şti, GlaxoSmithKline İlaçları San. ve Tic. A.Ş, Novartis Ürünleri A.Ş,  Deva Holding A.Ş, Pfizer İlaç Firması, Bilim İlaç Sanayi Tic. A.Ş., Astra Zeneca İlaç Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bayer Türk Kimya ve Zentiva Sağlık Ürünleri A.Ş. tarafından, Birliğimizce belirlenen referanslara uygun olarak düzenlemeler yapılmış ve tarafımızca duyurulmuştu.

Bu firmalara ilave olarak Mustafa Nevzat İlaç Sanayi A.Ş. ile Birliğimiz arasında yapılan bir dizi görüşme sonucunda, bu firmaca pazarlanan ürünlerin satış koşulları ile ilgili yaptığı düzenlemeler 21.10.2009 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde, 19.10.2009 tarihli yazı ve ekindeki listeler ile Birliğimize bildirilmiştir.

Eczanelerin yaşamış olduğu ekonomik sıkıntılara hassasiyet gösteren Mustafa Nevzat İlaç Sanayi A.Ş.’ne teşekkür ederiz. Mustafa Nevzat İlaç Sanayi A.Ş. tarafından Birliğimize gönderilen söz konusu yazı Ek’te iletilmekte olup, konunun üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla,

Ecz.Özgür ÖZEL