ÖNEMLİ! FİLİSTİN HALKINA İLAÇ YARDIMI KAMPANYASI

Türk Eczacıları Birliği olarak Filistin Halkı için başlatmış olduğumuz yardım kampanyası ile ilgili bir yöntem değişikliği yapılması zorunluluğu oluşmuştur.

07.01.2009 tarih, 27103 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Başbakanlık Genelgesi ile Filistin Halkı için Türkiye genelinde bir maddi yardım kampanyası başlatılmış, kampanyaya ait hesap numaraları Genelgede bildirilmiştir. Maddi yardım yapmak isteyen meslektaşlarımız için Filistin İnsani Yardımı Merkezi Hesap Numaraları yazımız ekinde bildirilmektedir.

Birliğimiz tarafından başlatılan “FİLİSTİN HALKINA İLAÇ YARDIMI KAMPANYASI” kapsamında ilaç ve sarf malzemesi yardımı yapılabilmesi için ayrıca bir banka hesabı açılmasına gerek kalmamıştır.

Üyelerimizin yazımız ekinde iletilen dilekçedeki fatura altı tutarı ve ilaçların alınacağı ecza deposunu (bölgelerdeki Ecza Kooperatifleri, Selçuk Ecza Deposu, Hedef Ecza Deposu ve Nevzat Ecza Deposu) belirterek kaşe ve ıslak imza ile onaylaması ve bağlı bulunduğu bölge eczacı odasına ulaştırması gerekmektedir.

Bölge Eczacı Odalarının bu dilekçeleri ivedilikle Birliğimize ulaştırılmasının ardından tarafımıza bildirilen acil ihtiyaç listesindeki ilaçlar, eczacılarımızın dilekçelerinde belirtilen ecza depolarından temin edilecektir. Ecza Deposu tarafından ilaçların faturaları eczacılarımıza iletilecektir.

Yaraların biran önce kapanması ve bu insanlık ayıbının ortadan kaldırılabilmesi için tüm meslektaşlarımızı insanlık onuruna yakışır bir şekilde Filistin Halkına yardım eli uzatmaya çağırıyoruz.

Tüm Üyelerimize Duyurulur.

Dilekçe Örneği İçin Tıklayınız        Word