SGK TEMMUZ AYI ÖDEMELERİNİ ALAMAYAN MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE

Temmuz ayına ait SGK kurumlarına kesilen fatura bedellerini alamayan meslektaşlarımızın aşağıda istenilen bilgileri ,

-Eczane Sicil Numarası
-Eczane Adı
-Ödemesini Alamadığı Döküm Numarası
-Fatura Tarihi
-Fatura Tutarı

en geç 18.10.2007 Perşembe Günü mesai bitimine kadar
[email protected] adresine göndermeleri önemle rica olunur.

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA,

Birliğimize, SGK tarafından 05.10.2007 tarihinde eczacıların hesaplarına çıkarılan ödemelerin, bazı eczanelerin hesaplarına geçmediği   yönünde bildirimler yapılmaktadır.

Konunun çözümü için Genel Müdürlük tarafından ihtiyaç duyulan eczanelerin isim ve şehir bilgilerini içeren listeler tarafımızca hazırlanıp Kuruma iletilmiştir.

Ancak, Genel Müdürlükle bugün (16.10.2007) yapılan görüşmede, söz  konusu listede yer alan bilgilerin sorunun çözümü için yeterli olmadığı, ek bilgilere de ihtiyaç duyulduğu bildirilmektedir.

Bu nedenle, 15 Ağustos’ta teslim edilen reçetelere ait ödemeleri bugüne kadar alamayan üyelerimizin;

-Eczane Sicil Numarası
-Eczane Adı
-Ödemesini Alamadığı Döküm Numarası
-Fatura Tarihi
-Fatura Tutarı

bilgilerini en geç 18.10.2007 Perşembe Günü mesai bitimine kadar [email protected] adresine göndermeleri önemle rica olunur.

Saygılarımla,

Ecz.Erdoğan Çolak