SİPROTERON ASETAT VE ETİNİLESTRADİOL İÇEREN ÜRÜNLERLE İLGİLİ HAZIRLANAN DOKTOR BİLGİLENDİRME MEKTUBU HAKKINDA

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Birliğimize T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'ndan gelen 12.07.2013 tarihli ve77034 evrak nolu yazı ile,

Bakanlık tarafından sağlık mesleği mensuplarının ilaç güvenliliği ile ilgili konularda meydana gelen gelişmelerden ivedilikle haberdar olmaları amacıyla mektup yazılması uygulaması kapsamında

Siproteron asetat (2 mg) ve etinilestradiol (35µg)” içeren ürünlerle ilgili yapılan güncellemelerin duyurulması hakkında hazırlanan ve dağıtılması Bakanlık tarafından onaylanan doktor bilgilendirme mektubunun Birliğimiz tarafından duyurulması istenmektedir.

Söz konusu Bakanlık yazısı ve doktor bilgilendirme mektubu yazımız ekinde yer almakta olup bilgilerinizi ve konunun tüm üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Uzm.Ecz.Harun KIZILAY

Siproteron asetat ve Etinilestradiol Sayın Doktor Mektubu