ŞUBAT AYINA AİT REÇETELERİN SGK İL MÜDÜRLÜKLERİNE TESLİM SÜRESİ 18 MART 2010 PERŞEMBE GÜNÜ MESAİ SAATİ BİTİMİNE KADAR UZATILDI

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Medula Eczane Provizyon Sisteminin 01.03.2010 tarihinde devreye alınması sonrasında, sistemden kaynaklı aksaklıklar ve bu süreçte eczanelerde yaşanan yoğunluk nedeniyle, Bölge Eczacı Odaları tarafından Birliğimize yapılan başvurular doğrultusunda, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı’na gönderilen 05.03.2010 tarih 00987 sayılı yazımız ile, 2010 yılı Şubat ayına ait faturaların İl Müdürlüklerine teslim süresinin uzatılması talep edilmiştir.

Birliğimiz tarafından yapılan başvurunun, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından olumlu olarak değerlendirilmesi sonucunda, SGK ile sözleşmeli eczanelerin 2010 yılı Şubat ayında karşıladıkları reçetelerin Kuruma teslim süresi 18 Mart 2010 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar uzatılmış ve Sosyal Güvenlik Kurumu’nun internet sayfası aracılığı ile duyurulmuştur.

Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla,

Ecz.Özgür ÖZEL