T.E.B. FARMAKOEKONOMİ FARMAKOEPİDEMİYOLOJİ FARMAKOVİJİLANS ARAŞTIRMA MERKEZİ DUYURUSU

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Türk Eczacıları Birliği Farmakoekonomi Farmakoepidemiyoloji Farmakovijilans Araştırma Merkezi , kendi bünyesindeki uzman  eğitmenleri ve TÜFAM ’ın desteği ile farmakovijilans konusunda farkındalık yaratmak amacıyla 2008 yılının Kasım ayında Ankara’da Farmakovijilans konusunda Eğitici Eczacı Eğitimi gerçekleştirilecektir. Eğitim dahilinde eğitilecek eczacıların kendi bölgelerinde eczacı eğitimine devam etmeleri planlanmaktadır. Ayrıca yapılan planlamaya göre her 200 üye başına bir eğitmen eczacı katılımı beklenmektedir. Bu amaçla bölgenizde belirtilen tarihte gerçekleştirilecek eğitime katılacak eczacıların isimlerinin en geç 24 Ekim 2008 Cuma gününe kadar tarafımıza bildirilmesini , konu ile ilgilenen ve kendi bölgelerinde eğitimleri sürdürecek eczacılarımızın tespit edilmesi gerekmektedir.

Bununla beraber söz konusu eğitimi desteklemek amacıyla Türk Eczacıları Birliği internet sitesinde eczacılarımızın kolaylıkla katılabileceği “ online “ bir anket hazırlanmıştır. Eğitimin mesleğimiz açısından en üst düzeyde fayda sağlayabilmesi amacıyla ankete olabildiğince fazla sayıda eczacımızın katılımı önemlidir. Bu amaçla odalarımızın kendi internet sitelerinden duyuru ve yönlendirme ile ankete katılımı desteklemeleri gerekmektedir.

Bilgilerinizi rica ederim.

Saygılarımla

Ecz. Hilmi ŞENER

Anket için aşağıdaki linki tıklayınız.

Makale Tarihi: 15.10.2008