T.E.B.'NİN ADI KULLANILARAK GÖNDERİLEN ÖDEMELİ KARGOLARA İTİBAR ETMEYİNİZ!

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Son günlerde, Türk Eczacılar Birliği’nin adı kullanılarak, bazı kargo firmalarınca üçüncü kişilere ödemeli kargo teslim edilmektedir. İstanbul çıkışlı bu gönderilerdeki kargo firması bilgileri doğru olmadığı gibi, alıcıya teslimde tanzim edilen alındı makbuzu  da alelade bir makbuz olup hiçbir resmi kaşe, mühür yada bilgi ihtiva etmemektedir. Kargonun içinden  “Okulumuzu Yaşatalım Kampanyası” adı altında üç dört satırlık asılsız bir yazı çıkmaktadır.

Birliğimizin adını kullanarak insanları yanıltan, haksız kazanç sağlamaya çalışan söz konusu kişi yada kişilere itibar edilmemesi, böyle bir durumla karşılaşıldığında zaman kaybetmeden ilgili mercilere başvurulması hususunda gereğini rica ederim.

Saygılarımla,

Ecz.Hilmi ŞENER