TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ 58 İNCİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

Bugün 2 Şubat 2014. Bundan tam 58 yıl önce kurulmuş, yarım yüzyıldan fazladır da ilmek ilmek ördüğümüz bu güçlü ailenin üyeleri olarak, köklü ve bir o kadar güçlü bir meslek kuruluşu olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Meslek birliğimiz, halk sağlını ve toplumun haklarını birlikte korumak, eczacılık mesleğini geliştirmek konusundaki kuruluş ilkelerine her zaman bağlı kalmış ve demokratik bir toplum yapısının gereği olan meslek örgütü yapısıyla, tüm eczacıların ortak platformu olmayı başarmıştır.

Bizler, eczacıların meslek birliklerinin çatısı altında daha nice 58 yılları beraber, güçlü ve örgütlü bir biçimde geçirmelerini sağlamak, geçmişten aldığımız bu büyük ve onurlu mirası gelecek kuşaklara aktarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle 58 yıl boyunca meslek örgütümüze ve mesleğimize hizmet veren tüm meslektaşlarımızı saygı ve sevgi ile anıyoruz. Unutmayalım ki; gücümüzü hep birlikte ortaklaştırdığımız sürece var olacağız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ

Makale Tarihi: 2.02.2014