TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ GENÇLİK KOMİSYONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Türk Eczacıları Birliği Gençlik Komisyonu toplantısı, TEBGK’dan sorumlu Merkez Heyeti üyesi TEB 2. Başkanı Ecz. Arman ÜNEY başkanlığında, 20 Şubat Perşembe günü Ankara’da gerçekleşti.

İki oturumda gerçekleşen toplantının 1. Oturumunda TEBGK Üst Komisyon üyeleri,  bu yıl düzenlenmesi planlanan Türk Eczacıları Birliği Gençlik Komisyonu 1. Ulusal Kongresi hakkında görüştüler.

Toplantının 2. Oturumu, Ankara, Hacettepe, Gazi, İstanbul, Anadolu, Yeditepe, İstanbul Kemerburgaz, Ege, Doğu Akdeniz, Karadeniz Teknik, İnönü, Yakın Doğu, Mersin, Atatürk, Yeni Yüzyıl Üniversitelerinin Eczacılık Fakültelerinden toplam 16 TEBGK Fakülte Temsilcisinin de katılımıyla gerçekleştirildi ve bu yıl yapılması planlanan Türk Eczacıları Birliği Gençlik Komisyonu 1. Ulusal Kongresinin ayrıntıları görüşüldü.

Toplantıda, Türk Eczacıları Birliği Gençlik Komisyonu 1. Ulusal Kongresi’nin 24-25-26-27 Nisan 2014 tarihlerinde, Ankara’da,  Congresium’dagerçekleştirilmesine ve Kongre Programı ayrıntılarının önümüzdeki günlerde TEB ve TEBGK resmi web sayfaları üzerinden duyurulmasına karar verildi.

Makale Tarihi: 20.02.2014