TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ BAŞKANLAR DANIŞMA KURULUNU TOPLANTIYA ÇAĞIRDI

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından, Türk Eczacıları Birliği ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasında imzalanan İlaç Temin Protokolü’nün, protokolün 10.1 Maddesine dayalı olarak tek taraflı olarak feshedildiği, 16 Aralık 2009 Çarşamba günü noter aracılığıyla Birliğimize tebliğ edilmiştir.

Türk Eczacıları Birliği 37.Dönem Merkez Heyeti tarafından alınan karar gereğince, 22 Aralık 2009 Salı günü saat 11.00’de Türk Eczacıları Birliği Merkez Binası’nda 37.Dönem 1.Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısı yapılacaktır. Toplantıda, tek gündem maddesi olarak, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından uygulanan tek taraflı fesih hakkında yapılacak işlemler ve izlenecek süreç görüşülecektir.

MERKEZ HEYETİ

Makale Tarihi: 17.12.2009