TÜRK TELEKOM GREVİ KAPSAM İÇİ PERSONELİN REÇETELERİ HAKKINDA

35.A.00.9859
12.11.2007

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA,

Birliğimize Sivas Eczacı Odası’ndan gelen yazıya istinaden yapılan şifahi görüşmelerde, Türk Telekom İl Müdürlükleri ile sözleşmeli eczanelerin grev süresince karşılamış olduğu kapsam içi personele ait reçete bedellerinin ödenmeyeceği ifade edilmiştir.

Konu hakkında Birliğimize ulaşan resmi bir bildirim olmadığından, söz konusu grev döneminde de personele ait reçetelerin eczacılarımız tarafından karşılandığı; bu itibarla üyelerimizin mağdur edilmemesi ve karşılanan reçete bedellerinin ödenmesi için Türk Telekom Genel Müdürlüğü’ne gerekli başvuru yapılmıştır.

Yapılan yazılı başvurumuza cevap verilene dek Odanıza bağlı sözleşmeli eczanelerin, grev kapsamına giren personele ait reçetelerin karşılanmaması hususunda uyarılması için gereğini rica ederim.

Saygılarımla,

Ecz.Sertaç ÖZMEN