ZENTIVA ILAC FIRMASININ VADE VE TICARI ISKONTOLARLA ILGILI YAPMIS OLDUGU DUZENLEMELER

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA,

İlaç alım koşullarıyla ilgili, Servier, Merck Sharp&Dohme İlaçları Ltd.Şti, GlaxoSmithKline İlaçları San. ve Tic. A.Ş, Novartis Ürünleri A.Ş,  Deva Holding A.Ş, Pfizer İlaç Firması, Bilim İlaç Sanayi Tic.A.Ş. ve  Astra Zeneca İlaç Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Bayer Türk Kimya tarafından, Birliğimizce belirlenen referanslara uygun olarak düzenlemeler yapılmış ve tarafımızca duyurulmuştu.

Bunlara ilave olarak, Zentiva Sağlık Ürünleri A.Ş. tarafından, tüm ilaçlarının vadeleri en az “90” gün ve “Coumadin”, “Losefar”, “Piogtan” ve “Monax” dışındaki tüm ürünlerinin ticari iskontoları %7 olarak düzenlenmiş ve 18.09.2009 tarihli yazıları ile Birliğimize bildirilmiştir.

Eczanelerin yaşamış olduğu ekonomik sıkıntılara hassasiyet göstererek, Birliğimizin talepleri doğrultusunda düzenlemeler yapan ve bu suretle eczacılarımızın yanında olduğunu gösteren Zentiva İlaç Firmasına teşekkür eder ve bu tavrın diğer tüm firmalara örnek olmasını temenni ederiz.

Zentiva İlaç Firması tarafından Birliğimize gönderilen söz konusu yazı ekte iletilmekte olup, konunun üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla,

Ecz. Özgür ÖZEL

Zentivanın Yazısı İçin Tıklayınız...

Makale Tarihi: 18.09.2009