ANKARA BEŞİNCİ SULH HUKUK MAHKEMESİ KARARI..

11.10.2010 tarihinde odamız avukatları Av.Bahadır ÇOLAKOĞLU ve Av. Süheyla YILMAZ'ın  Ecz. Belma GÖCEN ( Dilek Eczanesi / Serik - ANTALYA ) adına yürüttüğü dava,  Ankara Beşinci Sulh Hukuk Mahkemesi'nin vermiş olduğu kararla eczacımız lehine emsal teşkil edecek şekilde sonuçlanmıştır. Karar gereği; Medula provizyon sisteminde aktif olarak görünen ancak piyasada bulunmayan ilaçların küçük ambalajlarının verilmemesinden kaynaklı kesintilerin haksız olduğu açıkça ortaya konmuştur.

Meslektaşımızı medula provizyon sisteminde pasif hale getirilmeyen bu ilaçlarla ilgili yapılan haksız kesinti karşısında göstermiş olduğu cesaret ve kararlılık için tebrik eder, odamız avukatlarının vermiş oldukları gayretli çalışma için , odamız Yönetim Kurulu üyelerinin de davanın başından sonuna kadar vermiş oldukları teknik destek ve yönlendirme noktasındaki çalışmaları için teşekkür ederim.

Antalya Eczacı Odası

Ecz. Kerem ZABUN